Gezondheid

Black Mask – adviezen en prijs, de officiële site, waar te kopen

Black Mask gewoon blies het internet, met name Instagram. Door te bladeren van de toevoer van foto’s van vrienden, gedurende de dag ten minste drie keer tegenkomen reclame voor dit wonder supplement. Steeds meer mensen vragen en zijn geïnteresseerd in dit product, dus het is tijd om echte recensies van klanten uit te voeren om te bepalen of geld te besteden aan de populaire Black Mask.

Wat is een Black masker en haar beloofde actie

Een tool zoals Black Mask, verscheen in 2013. Maar op dit moment bereikte het hoogtepunt van zijn populariteit. In toenemende mate is het de verdienste van een overactieve reclame beroemde mensen. De rekeningen van de sterren, die honderdduizenden volgers hebben, vol met berichten over deze tool. Resulterend hebben dit nieuwe product geprobeerd voor miljoenen mensen over de hele wereld, en zijn een leugen om te zeggen dat ze allemaal kritiek op de trend, maar ook een bewijs van de efficiëntie is nog niet alles.

Ziet eruit als een zwart masker op het gezicht en in de verpakking werd door velen gezien. Toonbaar Zwart pakket (buis of pot), diep zwarte kleur van de verpakking en tenminste een zwarte vloeistof in. De vloeistof uit de zak moet worden toegepast op het gezicht, laat gedurende 25 minuten en dan uit één laag. Het idee voor dit masker zal de volledige inhoud van de verstopte poriën en dus acne, vette glans en daarmee ophouden inflammatoire elementen in plaatsen verstopte poriën verschijnen.

Er zijn tips en over de beste manier om het masker toe te passen. Populaire bloggers aanbevelen aan een dunne laag aan te brengen om te maskeren diep doorgedrongen en dan vet, zodat het gemakkelijk is te zien in één laag. Diezelfde bloggers zeggen dat het masker is zeer snel stolt en geeft het effect van beklemming. Te oordelen naar de reviews, veel geklaagd over is gewoon het feit dat het masker niet te stellen en te vloeibaar is. Speciale aandacht wordt besteed aan het feit dat je nodig hebt om een ​​cursus van een dergelijke maskers te nemen – van 2 weken tot 1 maand. Alleen dan zal het effect niet compleet zijn.

De makers beloven door gebruik te maken van een masker om dergelijke problemen op te lossen:

 • het wegwerken van mee-eters (comedonen);
 • normalisering van talg;
 • geven het gezicht een frisse uitstraling;
 • het wegwerken van acne;
 • herstellen huidstructuur.

De samenstelling van de Black Mask

Moet beginnen met het feit dat de producenten van de Black Mask niet kwaliteitscertificaat voor hun producten hebben, omdat anders de verkopers in de eerste plaats zou hebben verstrekt. Land van herkomst is ook in twijfel. Op de sites die het masker te verkopen, is er geen enkel woord over het hele land door de fabrikant, en vermeld alleen de mysterieuze woord “fabrikant”. Een uitgebreide zoektocht op het internet, en alleen onder de klanten reviews maskeren, geeft producerende landen China, de VS, Korea, Brazilië, Europa.

In de vervaardiging van de Black Mask werd niet gebruikt innovatieve technologie en geen vernieuwingen in de samenstelling geen, behalve Zwart, natuurlijk. De fabrikant beweert dat de aanwezigheid van specifieke vitaminen en mineralen in de samenstelling, maar het analyseren van de componenten, kan worden geconcludeerd dat er niets bovennatuurlijks.

De samenstelling van de Black Mask:

 • glycerine;
 • propyleenglycol;
 • panthenol (provitamine B5);
 • polyvinylalcohol
 • collageen;
 • olijfextract;
 • grapefruitextract;
 • bamboe extract.

Deze eenvoudige constructie omvat hydratatie, vochtretentie in de huid, wondgenezing, het verhogen van de elasticiteit, toning en zuiverende werking, en polyvinylalcohol vormt een homogene film die gemakkelijk te verwijderen.

Deze officiële lijn is niet de enige mogelijke. Als je een Black Mask besteld, is het zeer waarschijnlijk dat je de middelen zal komen en met de samenstelling:

 • De zwarte klei;
 • actieve kool;
 • vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine).

Veel kopers klagen dat het masker met deze line-up ze kregen. Maar ze absoluut weigert te harden op het gezicht, dat is niet verwonderlijk, omdat de structuur van de aanwezigheid van een verdikkingsmiddel kan worden geplaatst. Dit masker kan thuis worden gedaan, alleen de gelatine en warmte toe te voegen. Het effect zal ongeveer hetzelfde, maar tien keer goedkoper.

Het is verrassend het feit dat het masker heeft een andere geur. Of het product is over het algemeen geurloos, of heeft een zeer specifieke aroma -. Neutraal te walgelijk

Beoordelingen op Black masker

Op basis van de feedback van de pagina’s van mensen die geen beroemdheden en niet duizenden abonnees, dus niet echt betrokken bij de promotie van deze producten, kan worden geconcludeerd dat de meningen zeer verdeeld waren. Negatieve beoordelingen over hetzelfde als een positieve. Maar vanuit mijn ervaring kan ik zeggen dat veel van de positieve beoordelingen al te kunstmatige en gegeneraliseerd. Accounts namens welke de linker, meestal zonder profielfoto, en zeker kan niet worden gesteld dat ze nep zijn of niet.

Een van de belangrijkste klachten van het masker kan zodanig worden geïdentificeerd:

 • bevriest niet op mijn gezicht, vloeiende;
 • op de verpakking in de beschrijving maskers veel spelfouten;
 • samenstelling, die niet overeenkomt met de opgegeven;
 • elimineert Mee-eters;
 • het onmogelijk is om het masker van het gezicht of de pijn te verwijderen bij het tillen;
 • droge huid;
 • niet geschikt voor de gevoelige huid;
 • verwonden de huid;
 • één buis is genoeg voor een keer;
 • heeft geen effect;
 • buitensporig duur.

Een zeer groot percentage van de kopers die zeggen dat het masker is ofwel niet werken op alle of het effect te verwaarlozen is. Daarnaast is de helft dat ze niet verstijven en te verspreiden, die wordt veroorzaakt door een groot aantal vervalsingen al niet een zeer effectief middel.

Klanten klagen over het aankoopproces zelf, namelijk dat bij het bestellen van hen wordt sterk aanbevolen om verschillende packs te kopen. Echter, er rekening mee dat de adviseur was geïnteresseerd in hun huidtype en afhankelijk van de reactie, werden aanbevelingen gedaan voor de duur van de cursus het gebruik van een Black Mask.

In het bijzonder willen een product dat de prijs intrigeert kopen. Sommigen zeggen dat het heel goedkoop voor zo’n prachtig beloofde effect. Anderen benadrukken dat de prijs is objectief onbetaalbaar voor de massa. Waarschijnlijk is de prijs ontworpen om een ​​aantal elitarisme van dit product inboezemen. De meeste van alle spreekt dezelfde noot dat het masker is het geld niet waard.

Een interessant feit dat veel videoreclame Black Mask werd blootgesteld en geïdentificeerd als frauduleus. Dus aan de ene video, het meisje scheurt gezichtsmasker, die geen gat in de regio van de neusgaten niet verlaat, en de camera toont het masker met goede resultaten het reinigen van de poriën. Alleen het is niet zoals het is hetzelfde masker dat was op haar gezicht, omdat ze al een gat in de neus. Houd er rekening mee dat de meeste van de video met een demonstratie van de effectiviteit van het masker worden onderbroken in het moment direct na het verwijderen van het masker van het gezicht. We zien niet de punt macro wanneer het masker van het gezicht van de lade rechtstreeks op de camera of op dit ogenblik verfraaid geanimeerde effect.

Alle “voors” en “tegens” van het kopen Black masker

Samenvattend is het mogelijk om een ​​dergelijk geval toe te wijzen aan een Black Mask kopen:

 • de eigenheid is van een dergelijke decoratieve cosmetica weinig dat is van belang voor het publiek;
 • de mogelijkheid om foto’s van Black uploaden gezichten in Instagram – Ik denk dat iedereen die kocht een Black Mask, heeft geplaatst foto’s op het moment van de toepassing ervan;
 • de kans om de oorspronkelijke masker en niet een nep te verkrijgen om een ​​minimaal effect te krijgen.

Argumenten tegen:

 • het verwijderen van het masker beschadigt de huid;
 • de gevoelige huid te droog wordt, ernstig gewond;
 • het ontbreken van een effect;
 • verlies van geld tevergeefs;
 • een grote kans op het ontvangen van een vals.

Ondanks het unieke karakter en de populariteit van dit instrument, de werkelijke invloed heb je weinig kans krijgen. Een meer rationele oplossing is om geld te besteden aan het masker van twijfelachtige kwaliteit, en het voertuig kwaliteitscertificaat (en aan het feit dat het niet zo zwart en mysterieuze aanvaarden) gekocht bij een speciaalzaak, en zelfs beter in de apotheek of bij de schoonheidsspecialiste in de salon of in de kliniek. Maar de meest correcte oplossing is om een ​​schoonheidsspecialiste, die je met echte zorg zal voorschrijven en helpen om het probleem van acne en mee-eters overwinnen bezoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...