Nieuws

Dynamite – de activator beet, beoordelingen en prijs, opmerkingen, hoe het werkt? koop nu,

voor elke vissende enthousiast, gaan nogmaals voor een vangst, gewoon naar huis gaan met een goede vangst. Maar soms de vis gewoon niet bijten, ondanks alle inspanningen. In dit geval moet u gebruik maken van de activator bijten Dynamite.

Wat is het Dynamite?

Dynamite activator de beet is een unieke “helper” voor de visser, die werd ontwikkeld door het laboratorium van LTD Fishingi. Het zal helpen om de vis in een straal van enkele kilometers te trekken. Uw toekomst vissen zullen verzamelen in scholen een bron van aas te vinden, waarvan het gebruik is volledig legaal en de onderdelen opgenomen in de samenstelling, zal geheel oplossen in water zonder nadelige gevolgen voor het milieu.

Voordelen Dynamite

Dynamite heeft een groot aantal voordelen die u zal helpen bij het proces van de visserij:

 • makkelijk te vervoeren verpakt in een gemetalliseerde pakket;
 • hoge reactiesnelheid;
 • trekt vis uit een afstand van enkele kilometers;
 • werkt met zowel roofzuchtige en vreedzame vis;
 • kan de belangrijkste aas podkashivatsya;
 • werkt in alle soorten reservoirs;
 • Het effect is niet afhankelijk van het tijdstip van de dag en de weersomstandigheden.

Composition Dynamite

De Dynamite samenstelling bevat de volgende onderdelen:

 • fish – het hoofdbestanddeel, waarbij de stof viscositeit geeft;
 • grind candy ingrediënten – geef het een specifieke smaak;
 • aroma’s maken de smaak als natuurlijke stoffen;
 • lokstoffen – de hoofdstroom component die toeneemt in vis kudde-instinct, vermindert het gevoel van angst

.

De resultaten van het onderzoek Dynamite

De fabrikant heeft een groot aantal studies uitgevoerd, het resultaat is altijd hetzelfde – visscholen zwemmen naar de plaats van gebruik van een activator van een hapje

.

Hoe Dynamite solliciteren?

Afhankelijk van het soort vis je wilt lokken, kan Dynamite trekker hap worden gebruikt in de volgende instructies:

 1. vredig fish – mix bag-een flesje met de standaard aas gebruikt tijdens het vissen, in de verhouding van 1 verpakking tot 2 kg;
 2. roofvissen moeten worden behandeld met een oplossing zichzelf aas, ongeacht hun oorsprong (synthetische, natuurlijk);
 3. kan direct worden gebruikt bij het aas – meng de inhoud van de verpakking met het water, dip het aas 1-2 seconden. dan kunt u veilig plak het op de haak en om te doen wat je van houdt.
 4. OL>

  Kwaliteitscertificaten Dynamite

  Dynamite ontwikkelde gepatenteerde Italiaanse technologie en de test herhaald hebben doorstaan. Beschikt over de nodige kwaliteitscertificaten en de licentie voor de distributie in ons land.

  Waar Dynamite kopen?

  Activator beet Dynamite is het onmogelijk te vinden in gespecialiseerde winkels voor de visserij, omdat het stelt u in staat tot een minimum prijs die de kosten van de onderdelen slechts een paar punten overschrijdt te houden. Om de verleiding te gebruiken kan iedereen veroorloven.

  Specialisten Dynamite

  Yuri Garmash, een atleet, een visser met 20 jaar ervaring

  Vissen puur vanuit professionele motieven. Al 20 jaar hebben we geprobeerd veel verschillende aas die niet eens te noemen wilt, aangezien het mogelijk is om te gaan voor uren. Moeder natuur soms speelt bij ons een soort grap, en zelfs wanneer het mooi weer om te vissen, en een beetje te vissen als ze niet springen op de kust, gewoon niet bijten. Het ding is dat op bepaalde tijden de inwoners van rivieren, zeeën en oceanen verergerd instincten die saai moet zijn om dat een goede vangst was. Dit kan gedaan worden met activator Dynamite, die ik aanraden aan iedereen die minstens één keer in het leven hield het aas.

  Klanten adviezen Dynamite

  Valentin, 29 jaar oud, Moskou

  Ik besloot te gaan met de zoon op een visreis en wilde niet te verstoren in geval van een storing. Pakte een te pakken in leeftijd, maar het aas kon niet worden vastgesteld. Nam de eerste direct beschikbaar in de winkel, een vriend gaf een zak van Dynamite. Binnen een uur mijn zoon ving zijn eerste vis in mijn leven.

  Eugene, 40 jaar oud, Tula

  Fishing voor mij als een manier van appeasement en afstand te nemen van het dagelijks leven. Vooral blij met het proces, wanneer het niet op zijn plaats. Een jaar lang gevoed vis activator Dynamite, en het vangt bijna aan de haak ondiepten.

  Maria, 35 jaar oud, Saint-Petersburg

  Mijn man net gelokt zijn visserij. In eerste instantie ging alleen maar te kijken, daarna begon om actief deel te nemen, uiteindelijk omgezet zichzelf in een fervent visser en zijn actief op zoek naar nieuwe manieren van lokken vis. Onlangs kwam over Dynamite, en meteen besefte dat de vorige manieren om gewoon te verspillen. Het effect is ongelooflijk.

  Dmitry, 62, Tyumen

  Mijn leeftijd zijn vrij moeilijk om een ​​normaal betaald werk te vinden, dus kill wat je kunt. Vissen is voor mij een van de manieren om te overleven, de vis kan ofwel koken of te verkopen. Voor mezelf, natuurlijk mogelijk en in een boot met een hengel om een ​​dutje te doen, maar als je dringend geld nodig heeft, dan 1-2 grote vis is niet bijzonder rijk. De zoon gaf me leiden tot bijten Dynamite, ik heb niet veel te geloven, maar al in de eerste vissen ervaren. Joy had geen grenzen, nu voor een keer betrap ik zo vroeg in de week.

Dit vind je misschien ook leuk...