Nieuws

Flawless – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

    Onlangs begon ik te merken dat er merkbaar haren. Ik heel voorzichtig hun uiterlijk te controleren, zodat u kunt zien in het centrum van de lippen en wangen haar, voor mij, was een echte schok.

Lange geleerd van vrienden, wat kan je doen met mijn problemen, en ging zelfs naar de receptie om de schoonheidsspecialiste, ontharen, maar gaf slechts tijdelijk resultaten, en de kosten zeer goedkoop. Op het einde, ik ben gewoon geld te verspillen aan dure behandelingen.

En toevallig had ik het geluk om de officiële website van de fabrikant van de epilator Flawless te krijgen. Ik was meteen aangetrokken door de prijs en de draagbaarheid. Ik leerde heel wat over informatie over dit apparaat en besloten om het op dezelfde dag te bestellen.

Beschrijving en kenmerken van lippenstift epilator Flawless

Pocket epilator-stijl lippenstift werkt volgens het principe van een pincet pijnloos verwijderen van zelfs de moeilijkste haren. Bovendien heeft de inrichting een backlight, waarbij het onzichtbare haren in moeilijk kan verwijderen bereikbare plaatsen. Ik denk dat dit ding is heel praktisch en eenvoudig te gebruiken.

De epilator helpt om zich te ontdoen van ongewenste haargroei zonder irritatie en de verschijning van donkere vlekken. Natuurlijk heb ik geprobeerd andere soortgelijke apparaten, in aanvulling op Flawless. Sommigen van hen werkten op gelijke voet met deze epilator, en wat erger. Dus ik denk dat Flawless is een goed hulpmiddel voor het verwijderen van gezichtshaar, maar misschien zijn er meer effectieve middelen.

Dus, zou het de moeite waard om een ​​aantal eigenschappen die kenmerkend pocket Flawless zijn hoogtepunt. Voor hen Ik kan betrekking hebben:

  • Compact verschijning;
  • Exclusief design doet denken aan dure, luxe lipstick;
  • Is absoluut hypoallergeen;
  • Heeft een bacteriedodend effect;
  • Niet ongemak veroorzaken tijdens het scheren.

Daarnaast wil ik graag benadrukken dat de epilator is door de dermatologen is goedgekeurd, dus je kunt niet zorgen te maken over de huid op je gezicht voordat je het gebruikt.

Kenmerken van de epilator Flawless

Voor het kopen van het apparaat, studeerde ik erover op het internet. Ik was het meest aangetrokken door het feit dat de epilator werkt op batterijen. Dit stelt u in staat om het te gebruiken in de auto, trein, vliegtuig, bij het huisje of met vrienden. Door de aanwezigheid van batterijen, kan ik je geen zorgen over het uiterlijk, zelfs in het bos (vaak graag om uit te gaan met vrienden of de aard van haar man).

Let ook op de verlichting, die ik al schreef. Met zijn hulp, kan ik Flawless gebruiken, zelfs bij weinig licht of in het donker. Het is erg handig, want je kunt niet altijd in een goed verlichte kamer.

Verder zij erop gewezen dat de borstel een hoogte van slechts 11 cm bereikt dit kan worden die in de zak en in een vrouwelijke handtas. Ook staat de aanwezigheid van super scherpe randen, die onmiddellijk onderbroken overtollige haren zonder pijn of ongemak. Een bacteriedodend effect op de huid heeft een coating van de bladen van 18 karaats goud.

Gebruik instructies Flawless

Om de pocket Flawless epilator gebruiken heel gemakkelijk en voor dit u geen ervaring of advies van schoonheidsspecialisten nodig. Om zich te ontdoen van vervelende haren op mijn gezicht te krijgen, hoeft u alleen maar de dop apparaat wilt openen, houdt de messen op de gewenste plaatsen.

Om hard op de huid te duwen is niet nodig, aangezien de epilator en zo omgaat met de taak. Na het scheren, is het raadzaam om te wassen en toe te passen op het gezicht crème of een speciaal product voor na het ontharen (u kunt dit niet doen, heb ik gesolliciteerd de crème op eigen verzoek). Zoals beloofd, bij langdurig gebruik van het apparaat, is het mogelijk om zich te ontdoen van gezichtshaar te krijgen, wat ik streven.

Voordelen voor analogen Flawless

Natuurlijk, dit is niet mijn eerste epilator, die ik moest “te leren kennen” over de afgelopen jaren. Daarom kan ik het vergelijken met andere soortgelijke apparaten die helpen om het gezicht haren te verwijderen. Dus, de voordelen ten opzichte van analogen ik kan gerust zijn:

  • Hoge kwaliteit goederen;
  • Het ontbreken van ongemak tijdens ontharing;
  • Blades voorzichtig snijden de haren trekken en niet toe te passen;
  • De aanwezigheid van heldere verlichting;
  • Het gebrek aan irritatie van de huid na het scheren;
  • Complete veiligheid tijdens het gebruik van het apparaat;
  • Compact (11х2.6 cm);
  • Werk op batterijen.

Contra Flawless

  • Om eerlijk te zijn, de fabrikant in geen contra-indicaties, omdat het apparaat werkt heel “zachte” en zelfs geen irritatie veroorzaken. Ik voeg daaraan toe dat het beter is het apparaat aan kinderen en jongeren niet te gebruiken tot 18 jaar. Persoonlijk zou ik niet laten mijn kinderen raak mijn huid verschillende scheerapparaten of ontharingsmiddelen, vooral meisjes.

De resultaten van het gebruik van Flawless

Dus toen ik begon met het gebruik van de epilator, ik meteen verliefd op. Het is handig en perfect zit in een hand. Vanwege dit ik gemakkelijk verwijderd de haren zelfs achter de oren.

Na het eerste gebruik, heb ik niet gemerkt geen huidirritatie. Mijn gezicht nog steeds

bleef vrij van roodheid en donkere vlekken. Ik ging nooit allergische reactie en mijn gezicht is perfect waargenomen ontharing (hoewel vreemd verrast na alle procedures ik deed voordat de aankoop van de epilator). Toen realiseerde ik me dat op het juiste spoor, en begon het vaker zo merkte ik nieuwe haren te gebruiken.

Wil alleen maar schrijven dat gezichtshaar groeide bij mij met een ongelooflijke snelheid. Ik moest het scheren bijna elke dag, en het is, weet je, heel onhandig en kost veel vrije tijd. Daarom, wanneer na drie weken begon ik te Flawless tweemaal genieten zo vaak, besefte ik dat het effect is en ik heb aanzienlijk vertraagd de haargroei.

Ik zou niet zeggen dat dit zakformaat epilator de beste in de business, maar het nog steeds omgaat met zijn taak. Op dit moment ben ik niet van plan om te stoppen met het gebruik, maar ik zou regelmatig gluur een nieuwe manieren om overtollige haren op het gezicht en de hals te verwijderen.

Reacties van een specialist Flawless

Voor het kopen van een epilator Ik heb alleen meer over lezen, maar te kijken naar de adviezen van professionals. Natuurlijk, ik vertrouw erop dat de fabrikant, maar toch, beter om veilig te zijn en te zoeken naar de meningen van experts, uw huid niet te schaden. Dus een van hen wil ik u te schrijven.

Ekaterina Volskaya, cosmetologist, werkervaring meer dan 15 jaar.

meningen Flawless

Ik wens u, mijn lezers, om een ​​paar adviezen van echte kopers die ik vond op forums en blogs te schrijven.

Hoe en waar Flawless kopen?

De laatste tijd maak ik vaak aankopen in online winkels, omdat ik denk dat het gemakkelijk en snel. Dat is de reden waarom de epilator Flawless Ik heb ook besloten om op de officiële website van de fabrikant bestellen. Vooral werd ik aangetrokken door het feit dat ik een product kan kopen zonder betaling, betalen bij ontvangst.

In het algemeen, de toepassing kostte me niet meer dan 5 minuten. Ik vertrok om hun paspoort gegevens en telefoonnummer te vormen. Ik bijna belde meteen de rug van de vertegenwoordiger van het bedrijf (de Manager) en beantwoordde al mijn vragen.

5 dagen later kreeg ik een melding dat ik bij het dichtstbijzijnde postkantoor kan ophalen van uw pakket. Zoals ik hierboven schreef, heb ik voor betaald in contanten en pas na opende het pakket en zag de hoge kwaliteit van het product.

Wil samen te vatten, ik ben eigenlijk blij met mijn aankoop. Ik zou niet zeggen dat het de perfecte tool voor het wegwerken van ongewenste haargroei op het gezicht, maar voor het geld dat u kunt kopen. Dus veel succes bij het kiezen, meisjes, en hebben een mooie winkelstraat. Ik hoop dat ik je geholpen de juiste keuze te maken!

Dit vind je misschien ook leuk...