Nieuws

Handy Heater – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

Extra verwarming Handy Heater is een kachel, direct verbonden met de uitlaat aan de muur, niet bezet veel ruimte. Maar hij is zo effectief en hoe het verwarmt de kamer die ze beheert zelfs zeer koude kamer op te warmen tot de gewenste temperatuur om ze comfortabel om in te maken.

Een draagbare kachel gebruiken, genoeg om te zetten in een stopcontact en start de instelling van de thermostaat. De thermostaat controller kunt u de uitvoering van het regelen van de temperatuur en de ventilator met twee snelheden kunnen verantwoordelijk zijn voor de luchtcirculatie naar uw kamer zo warm en tegelijk heel gezellig zijn.

Compact formaat apparaat met de naam Handy Heater zorgt voor een korte periode naar de kamer met een warme sfeer te vullen. Hendi kan lastig zijn om de gewone stopcontact worden. Teploventilyatory Handy Heater heeft een thermostaat en een ventilator met twee snelheden. Dankzij de thermostaat op het bedieningspaneel van de elektrische inrichting kan worden gehandhaafd op de gewenste temperatuur de vereiste mate, en de ventilator zich gerust luchtcirculatie in de kamer te regelen.

Review op elektrische kachel Handy Heater

U liever geen elektrische apparaten in staat stellen om te voorkomen dat het betalen einde van de maand rekeningen? Dankzij de centrale verwarming van de gebouwen zijn niet verwarmd genoeg?

In het verleden grote en tegelijk vraatzuchtig heaters – kan op de officiële website van de fabrikant van het apparaat Handy Heater, dat is vandaag opdracht heel efficiënt thermo-keramische apparaat in een zeer compacte behuizing, helpen om op te warmen alle gezinsleden.

Bent u bekend met de winter problemen thuis?

Draagbaar formaat kachel voor de gehele kamer Rovus kan direct worden verbonden met de uitlaat en de ruimte die het duurt minstens. Echter, de capaciteit is voldoende om de ruimte tot 20m2 te verwarmen, en daar vindt u een warme en comfortabele sfeer.

 1. Just vereist inpluggen. Handy Heater werkt zonder een gemeenschappelijke draad en geen ruimte in beslag op de vloerbedekking. U kunt het veranderen in elk stopcontact en sluit knop. En begint meteen het verwarmen van de kamer.
 2. Noodzaak om de tijd van het werk aan te passen. Dankzij de timer kunt u nauwkeurig uit te voeren over de werking van de tijd, en ventilator met twee snelheden kunnen verantwoordelijk zijn voor de luchtcirculatie zijn om uw kamer was zeer warm en tegelijkertijd gezellig.
 3. Warm alle soorten ruimten, zowel thuis als op het werk. Met slechts een kleine kachel kunt u gemakkelijk op te warmen als een enorme woonkamer en slaapkamer kamer. U kunt eenvoudig warm en badkamers. Hier kunnen kinderen vereist speciale warmte en dan kom je aan de hand van deze kleine kachel.
 4. OL>

  Veel eigenaren van garages ook de voorkeur aan deze kachel naar uw garage ruimte te verwarmen. In kantoorgebouwen kunt u ook opgevallen dat vaak gebruik van deze kleine kachels.

  Dit apparaat is niet alleen gekenmerkt door efficiency, maar ook maximale veiligheid.

  Al het ongemak van een omvangrijk en koude kachels in het verleden nu H4>

  Deze kachel is een innovatieve manier van het maken van het werk. Device Rovus kunt u elk stopcontact in te schakelen. Het past manier om precies aan de muur, om deze reden, zult u niet hoeft te struikelen of bang zijn van de terbeschikkingstelling te zijn. Comfortabele een knop aan / uit kunt u aansluiten en loskoppelen van het apparaat door op de gewone knoppen. Eenmaal ingeschakeld kun je pick-up digitaal scherm temperatuur, crablouse in de limiet van 15-32 graden, vraag groot of klein, kan de rotatiesnelheid van de ventilator en het instrument alles anders te doen. Rustig en onopvallende manier, zal hij de kamer op de gewenste temperatuur te verwarmen. Als er een behoefte die kan worden voorgeprogrammeerd om de inrichting in de automatische modus is uitgeschakeld.

  De belangrijkste voordelen van de inrichting

  Denk aan de belangrijkste voordelen van de gewone heaters:

  1. Kan direct verbonden met de uitlaat – er is geen enkele draad
  2. Stel een comfortabele temperatuur binnen het gebied van 15 tot 32 graden.
  3. Timer voor de programmering (12 uur).
  4. met een LED-scherm.
  5. Er zijn verschillende snelheden van de ventilator.
  6. U kunt mee te nemen voor de rit.
  7. Kleine formaat kan ruimte te besparen.
  8. OL>

   Bovendien, het is echt zuinig, want het kan erg weinig elektriciteit verbruiken, als om het te gebruiken elke dag-dat wil zeggen, kan een paar centen kosten.

   Kenmerken van de verwarming Handy Heater

   Denk aan de basiskenmerken van de verwarming:

 • De behuizing is vervaardigd uit hittebestendig kunststof
 • Heeft betrekking op thermo fans
 • keramische verwarmer detail
 • Het apparaat heeft een vermogen 370 W
 • Beschikbaar beveiliging tegen oververhitting
 • Voltage bereikt 240V
 • Control is mogelijk vanaf het scherm
 • Er is een mogelijkheid van temperatuurregeling
 • Er is ook een timer
 • Beschikbaar voor de gebruiker verschillende vormen van gebruik

Als u de kenmerken van deze vooraf is niet veel, maar een vergelijking met soortgelijke apparaten kunt zien, is dit compacte formaat, het vermogen om grote gebouwen en ga zo maar door te verwarmen.

Wat houdt het in Handy Heater?

Naast deze voordelen, deze inrichting Handy Heater de volgende:

 1. veilig verwarmen van de keramische gekoelde het kunststoflichaam;
 2. Economisch, kan elektriciteit voor dagelijks gebruik verbruikt.
 3. Dankzij de compacte afmetingen, het apparaat zou kunnen zijn in elke ruimte, zelfs een klein hoekje van een appartement of kantoor;
 4. Automatic operatie beschikbaar is;
 5. De inrichting kan direct verbonden met de uitlaat;
 6. Heeft verschillende snelheden aanpassing;
 7. Draagbaar formaat, hoge capaciteit, rustig en tegelijkertijd zeer veilig.
 8. OL>

  Waar te koop Handy Heater

  Als u besluit om dit draagbare kachel te kopen, dan adviseert u om een ​​keuze uit de officiële website van de fabrikant te maken. Daar kunt u de belangrijkste voordelen en kenmerken van deze veelzijdige en multifunctionele apparaat. U zult versteld staan ​​van de mogelijkheden van deze elektrisch apparaat zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...