Nieuws

MagnuFuel – adviezen en prijs, de officiële site, waar te kopen

Een tijd waarin een liter benzine kost 20 cent, maar over het redden van gedachte alleen de “juiste” zijn al lang voorbij. De kosten van de brandstof van jaar tot jaar, slaat haar eigen administratie, en zet de pomp blijft alleen in het geheugen van de automobilisten met de ervaring. Het probleem is zeer ernstig, en dan is er reclame, waaruit geen ontsnapping mogelijk is, beveelt aan een speciaal apparaat te kopen – economizer “MagnuFuel”. De fabrikant garandeert niet alleen maar respect voor de natuur, en 20% brandstofverbruik. Hoe gerechtvaardigd zou een dergelijke aankoop, vandaag zullen we het onderzoeken.

Een kort overzicht MagnuFuel

Het apparaat werkt is eigenlijk heel simpel. “Petrol komt de verbrandingskamer niet rechtstreeks maar via een systeem van magnetische velden met bekende parameters, die door twee krachtige neodymium magneten. Hierdoor brandstofmengsel wordt ‘verdund’ en wordt veel vloeiender en de moleculen zijn in zekere zin” afgebroken “Daarbij aanzienlijke verhoging van de efficiëntie van de motor, en verbranding plaatsvindt met een veel grotere efficiëntie en een significante daling van het aandeel van het afval”. Zoals vermeld op de website van de fabrikant.

installatie en configuratie MagnuFuel

De fabrikant beweert dat de installatie van nieuwe producten geen moeilijkheden vertegenwoordigt en duurt slechts 15-20 minuten. Hiervoor hebt u “slechts” om een ​​kleine doos op de brandstofslang vast te stellen (uitvoerige instructies). Merk ook op dat het apparaat moet opereren in een volledig autonome modus en zal geen extra onderhoud nodig.

Capabilities, voor- en nadelen

Volgens de fabrikant

  • Het opslaan van 20-25% van de brandstof.
  • De vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen in de atmosfeer.
  • Verhoog het vermogen van het aandrijfsysteem van het voertuig.
  • Het vereenvoudigen routine-onderhoud.
  • Het verminderen van de belasting van de motor en de bougies.

We hebben vastgesteld MagnuFuel

Plusminuszero besparingen toplivoprovoda efficiency moet verder onafhankelijke provincebased reactievermogen en beheersbaarheid van de test MachineVision problemen met het installeren op een aantal geïmporteerde auto’s (onwaarschijnlijke)
De vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen in de atmosfeer (bevestigd door instrumentale testing) Onvoldoende werking van het systeem in de aanwezigheid van een groot aantal elektronische oborudovanietorg lage prijs ustroystvami vereist dat de bestuurder om bepaalde vaardigheden onafhankelijke sporchissimo met vele auto’s van de meest uiteenlopende proizvoditelyami grote kans op rechtstreekse aankoop van nagemaakte goederen (wanneer gekocht in de detailhandel handelsnetwerken) autonome werking zonder tussenkomst van de bestuurder

recensies van echte kopers MagnuFuel

  • Anatoly (Datsun, de auto ongeveer een jaar). “Verleid door de reclame-ronde, die in de buurt van de Bought markt.. Leg zelf. Ik ga voor ongeveer 3 maanden. De consumptie van benzine is afgenomen, maar is nog steeds erg licht. Test op”.
  • Maxim (Lada Priora van de officiële dealer). “Zet MagnuFuel overtuigd door de adviseur. Hoewel niet teleurgesteld, maar niet bijzonder geïnspireerd. Werk, vragen niet om goed te eten. Echter, bij het tankstation nu we een bezoek niet zo vaak.”
  • Edward (Skoda Rapid, gekocht met het en gerepareerd na het ongeval). “De doos werkt echt -.. Ik hou ervan Zet echter een HONDERD”
  • Victor (Volvo een van de oude versies). “Is agressief, maar de effectiviteit van de nee Hoe om bij te tanken, en tanken, en de hele besparing – opgeblazen”.
  • Peter (VAZ 2121, 4 jaar). “Bevestig het gezegd door Victor is compleet onzin. Beloofde veel, maar kreeg niets. Dacht te redden, maar alleen tevergeefs gooide geld. Het is een schande”.

Video en beoordelingen van het netwerk

Beste lezers, en mogelijk gebruikers van het product! Wij willen graag uw feedback over het product MagnuFuel horen. We zouden dankbaar zijn voor alle informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...