Schoonheid

Realquit – adviezen en prijs, de officiële site, waar te kopen

De nieuwheid van de tabaksindustrie – magneten Realquit (Realquit). Hun effect op het lichaam werd geopend in de 50-er jaren van de wetenschapper Field nogie, die betrokken was bij onderzoek in verband met acupunctuur. Volgens de fabrikant is een innovatieve methode die veel effectiever en veiliger zijn dan andere geneesmiddelen (tabletten, therapeutische en preventieve vloeistof of lijm of pleisters). De tool kit bevat instructies voor het gebruik en twee kleine magneet. Richtsnoeren voor het gebruik van het apparaat wordt geschreven in duidelijke en toegankelijke taal. De magneten zijn bedekt met een laag goud. Gehecht aan het oor, waar de punten die verantwoordelijk is voor uw drang om te roken.

De beschrijving van het geneesmiddel Realquit

biomagnificatie roken bedekt met goud stof, die geneeskrachtige eigenschappen en beschermt het lichaam tegen verschillende allergenen. Het vergelijken van het gebruik van andere middelen en methoden, Realquit heeft een aantal voordelen:

 1. De officiële fabrikant garandeert 25-30 dagen na het aanbrengen van de magneten zult u het gevoel dat u wilt minder en minder roken.
 2. Metabolisme zal normaliseren in een paar weken.
 3. Meer dan 90% van de klanten bevestigen de effectiviteit van de methode.
 4. De tool heeft in de samenstelling van nicotine.
 5. OL>

  De stellen magneten kunnen ook verschillen. Sommigen van hen hebben een gele coating, de andere is bedekt met wit goud. In ieder geval, alle details van het zelfde. Inrichting met wit goud uitmaakt van een ander merk, doch het werkingsprincipe en vervaardiging daarvan.

  Klinische studies Realquit

  Natuurlijk, voordat biomagnificatie in productie is genomen, gingen ze door middel van een veel onderzoek. Een van de eerste laboratoria die de experimenten en de productie van staal ondernam: Australië, de VS, Japan, bijna alle Europese landen, Canada. U kunt veilig kopen de magneten, fabrikant van hen zijn gepatenteerd en gecertificeerd.

  Waar Realquit kopen?

  Magnets Realquit geen speciale voorwaarden voor het gebruik. Om het product te kopen via de officiële leveranciers of om online te bestellen, stuur het naar het postkantoor van uw stad. In de apotheek van het apparaat niet. Magnet is geen remedie voor verslaving, maar roken helpt op een psychologisch niveau, om de schadelijke gewoonte op te houden.

  Application Realquit

  Realquit is het mogelijk om meerdere opeenvolgende uren te gebruiken op elk moment van de dag, geen bepaalde bewijsstukken over. Het beste van alles dit horloge te verdelen. Bijvoorbeeld, 2 uur in de ochtend, 3 in de avond. Voor het gemak worden de magneten uit totaal verschillende maten. Little u hecht aan de buitenkant van het oor en de grotere achter. Voor het aanbrengen van biomagnets moet je zorgvuldig omgaan met de auriculaire oppervlak, dan is het contact beter zal zijn. Het is erg belangrijk op welk oor u gaat magneet monteren: links / rechts – rechts, links – links. Zorg ervoor dat het apparaat niet was opgenomen in het oor.

  Lees meer over alle applicaties

  Als u na het installeren van het toestel, je voelt ongemak en pijn, is het noodzakelijk om de magneten te herschikken op het andere oor en masseer de zere plek waar het werd bevestigd. Onaangename gewaarwordingen niet meer dan een minuut duren.

  Om magneten die u dagelijks nodig hebt voor weken te gebruiken. Gedurende deze tijd, kunt u rookt zoals gebruikelijk of het aantal sigaretten te verlagen, maar na is om het gebruik van nicotine te verwijderen en verder het gebruik van magneten ongeveer 3 weken.

  Voordelen Realquit

  Deze ongewone apparaat heeft een aantal voordelen:

 • exclusief nicotine, giftige stoffen en halogenen;
 • absoluut veilig;
 • pijnloos gebruik;
 • er geen ernstige contra-indicaties;
 • is er geen specifieke tijdschema voor de toepassing;
 • 97% rendement;
 • De resultaten zijn al zichtbaar in de eerste dagen van het gebruik van het instrument.

Contra Realquit

Er zijn een aantal contra-indicaties, waarbij overleg met een arts. Dit:

 • de zwangerschap;
 • het gebruik van hoortoestellen;
 • aanwezigheid van elektrische pacemakers.

Truth, of niet

?

Sinds Realquit apparaat unieke en populaire het heeft een groot aantal vervalsingen. Beoordelingen en meningen kunnen we zowel positieve als negatieve vinden. Alleen door het kopen en gebruiken van biomagnificatie heb je de scheiding begrijpt of niet. Zorg ervoor dat u het product te kopen op de officiële website om een ​​nep te kopen.

De kosten

Kopen apotheek magneten kan niet. Dit kan alleen worden gedaan via de officiële leverancier. Sommige Internet middelen die samenwerken met de fabrikant om te kopen in bulk van het apparaat en het te verkopen.

De prijzen voor Realquit:

Buy korting van de fabrikant

recensies van artsen

De meeste van de beoordelingen zijn echt en positief, maar ook veel mensen ongelukkig met de magneten, het verlaten van zijn negatief advies.

Savel’ev, Viktor A., ​​arts-narcologist, “Mijn collega’s en ik heel vaak hun patiënten het apparaat Realquit voorschrijven. De methode van acupunctuur is heel interessant en niet nieuw. In de meeste gevallen het werkt. ik ben blij dat de markt protivootechnoy industrie eindelijk is er een tool die zal mensen helpen om te stoppen met roken en een normaal leven leiden”.

Alekhine Vladlen aristarkhovich, KNO-arts, “Nu rokers heel veel. En bijna alle van hen willen stoppen. Alle patiënten worden geadviseerd om magneten te verwerven Realquit. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, compact en zijn volledig veilig. ik raad aan alle tabaksproducten afhankelijk zijn. “

Prikhodko Andrey, narcologist, “Volgens de statistieken, jezelf te stoppen met roken, slechts 5% van de mensen. De rest zijn ofwel zorgen maakt over uw gezondheid of kan het niet zelf doen. Om mijn patiënten I magneten in combinatie met een ander geneesmiddel voorschrijven. Toen het rendement stijgt en de resultaten zijn zichtbaar na de eerste dagen van de behandeling. “

Customer reviews

Vladimir, 46, “Geloof het of niet, je rechterhand. De magneten Ik kocht vrouw. Daarna werkte zij in de apotheek. In eerste instantie ook was ik sceptisch, maar geprobeerd, maar was zeer verheugd. na drie weken van gebruik, heb ik het aantal sigaretten 2 keer verlaagd Later weigerde hen Dus de keuze is aan jou:… om te roken of om te gaan met verslaving “

Oleg, 38 jaar oud Tver, “In het begin van het apparaat niet heeft geholpen, leverde geen positieve resultaten zien. Maar uiteindelijk besefte dat ik gewoon de verkeerde magneten. Na drie weken gebruiken, het verlangen verminderd. Na 4 maanden volledig te stoppen. ik moet zeggen dat het was het waard. “

Victor, 35 jaar oud “Bestelde de magneten via het internet, adviseerde ze mij door een collega op het werk. Het is voor twee maanden gebruik Realquit raakte volledig ontdoen van de verslaving. Voor mij apparaat hielp bij 2 week”.

Arthur, 42 jaar oud

“Ik heb Smoking zo vaak stoppen. Maar alleen Realquit heeft me geholpen op een psychologisch niveau tabaksverslaving te overwinnen. Natuurlijk, er waren tal van twijfels. Maar ik ging voor het. Heeft geweigerd sigaretten. Ik ben zeker van zijn dat roken niet”.

Om de meningen over de productpagina zie

Stanislaw, 50 jaar,

“heeft me geholpen om te stoppen met roken mijn dokter. Ik ben erg dankbaar dat hij was op tijd gaf mij zo’n biomagnificatie. Roken mijn gezondheid werd precair. Ziek hart begon zwaar te ademen. Er was een constante kortademigheid. ik ben bepaald. Binnen 2 maanden Roken ik wilde niet”.

Natalia, 28 jaar oud

“Rook van het Instituut jaar. De ervaring is vrij groot. Uiteindelijk besloot ze met een uitdaging om te vechten. Bestelde magneten. Ze zijn makkelijk te gebruiken, zodat het gebruik ervan is niet moeilijk. Geholpen na een week van slijtage . Zeer dankbaar aan de producenten”.

Roman, 31 jaar oud,

“Ik heb alles geprobeerd, patches en gom, in het algemeen, niet doen. Een vriend die ook stoppen met roken geadviseerd Realquit magneten. Hij zegt dat hij te helpen. Nou, heb ik besloten om ze te kopen. Boek op de officiële website. Fast levering. het resultaat is zichtbaar na een maand gebruik. belangrijk om zorgvuldig de instructies te lezen, dan zal de efficiëntie. “

Dit vind je misschien ook leuk...