Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, meningen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

vloeibare Silane glas Guard –

Met dank aan wetenschappelijke ontwikkelingen en de intensieve ontwikkeling van de auto-industrie, technologen hebben een unieke nieuwe stof die geproduceerd wordt. De coating in minder dan vijf jaar heeft een cultstatus verworven. Het product was in staat om de consument bijna over de hele wereld te waarderen.

Het product wordt gebruikt om een ​​beschermende bekleding op het oppervlak van het lichaam te maken en behoort tot de categorie van samenstellingen met twee componenten. Na het mengen wordt het materiaal niet opgeslagen. Daarom, als tijdens het bedrijf er veel van een oplossing, moet u zich aan te passen, anders zal verharden.

Dat geldt ook voor het product

Toepassen Silane Guard vloeibaar glas uitsluitend ten behoeve van kleuring oppervlaktecomponenten van het lichaam. Het product wordt toegepast op gebieden die niet stof en direct ultraviolette straling mogelijk is. Bij lage temperaturen is het verboden om het mengsel te gebruiken. Ook voor het aanbrengen van make-up, moet u een proefvlak op klein oppervlak uit te voeren.

Wat verboden bedekken met een vloeistof:

 • elementen uit kunststof,
 • de gegevens gesneden op, of chroom;
 • bumper;
 • Gaburici, koplampen, stadslicht, Windows en andere producten van glas.

Als in het proces, Wilson Silane Guard per ongeluk een van deze objecten zo spoedig mogelijk veeg het gebied schoon met een vochtige doek. Na het reinigen is het raadzaam om een ​​vezel of zachte spons.

Op het moment van voltooiing van de coating van de in de nabije toekomst te maken polijsten van een auto in de kamer waar er een goede ventilatie of veel van Windows die kunnen worden geopend voor ventilatie lichaam. Herinner, een chemisch effect treedt onmiddellijk na het openen van de houder. Houd vloeibaar glas voor auto’s Willson Silane Guard in de open lucht is verboden. Na het aanbrengen, zijn resten niet hergebruikt.

Als na gebruik van de samenstelling van de linker, wederom niet wordt toegepast

Opslag afgesloten houders wordt aanbevolen het gebruik van de ruimte, met een temperatuurbereik van niet meer dan 40 ° C. Je moet ook niet bevriezen van het mengsel mogelijk te maken. Om lekkage te voorkomen, moet u het materiaal op te slaan in een rechtopstaande positie en vermijd direct zonlicht. Na gebruik van de gehele samenstelling is de houder van vloeibare Silane glas Guard gebruikt.

Wat is vloeibaar glas Silane Guard

De samenstelling van het materiaal omvat de volgende componenten:

 • de polymeerbestanddelen van het Silane;
 • olie oplosbare bestanddelen;
 • het element dat bijdraagt ​​aan het stollen.

maximale levensduur van het product van de fabricagedatum is 5 jaar.

Wat is inbegrepen de Wilson guard:

 1. Fles met vloeibaar glas voor auto Willson Silane Guard.
 2. De spons in de applicator, die applicatielaag.
 3. Er doekjes zijn ontworpen om af te vegen.
 4. Om ervoor te zorgen dat het product niet heeft geschaad de huid in het pakket is een beschermende latex handschoenen.
 5. Ook de verplichte handleiding waarin alle procedures die kunnen worden gedaan met het materiaal.
 6. OL>

  Gebruiksaanwijzing Silane Guard

  In het algemeen neemt het polijsten van een auto veel tijd, en het polijsten resultaat kan niet aan de verwachtingen rechtvaardigen. Na sproeien van het product, moet versneld om de vloeistof in het oppervlak van het lichaam dat veel inspanning vergt RUB.

  Als voor het product Silangan, dit materiaal is heel simpel. Hier worden de belangrijkste ding om alle instructies van de fabrikant in acht nemen. Eerst en vooral, moet u het oppervlak van het lichaam voorzichtig schoon en laat het drogen.

  Hoe werkt het lichaam na polijsten van het glas

  Er moet worden opgemerkt dat voor het beste uiterlijk van de auto voorafgaand bereiken om de toepassing van het product om kunstmatige klei gebruiken van dezelfde fabrikant. Gebruikers beoordelingen over vloeibaar glas om automatisch toe te wijzen dat het sproeien van vloeistof is het meest geschikt bij een temperatuur van 25-30 ° C en zonder directe blootstelling aan ultraviolet licht. In dergelijke omstandigheden, het mengsel bereikt zachte consistentie en zo snel verhardt.

  One-component samenstelling wordt aanbevolen om onmiddellijk het hele lichaam worden toegepast en afzonderlijk – eerst vleugels dan de deuren, motorkap en tenslotte het dak. Zo is het mogelijk om ongemakken te voorkomen in het proces, de laatste fase van het polijsten.

  Stap voor stap instructies Silane Guard

  1. Beschermende kleding en handschoenen.
  2. RUB voorzichtig met een droge doek stofvrije oppervlak, dat bestemd is te hanteren.
  3. Bereid de applicator, breng ze een monolithische laag van materiaal. Niet beknibbelen op het product, moet de coating leren om zonder gaten te brengen.
  4. OL>

   Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de gezichten van de applicator, een van hen heeft een grijze kleur, de tweede wit. Het is bedekt met de eerste zijde.

   1. Vervolgens RUB het vloeibare glaslichaam. Maak zachte bewegingen zonder sterke druk. Het is belangrijk om het gehele oppervlak af te vegen.
   2. Na de oprichting van de het lichaam te beschermen moet je wachten ongeveer 7-10 minuten, zodat de laag wordt volledig opgedroogd. Wanneer het oppervlak van een witte, enigszins saaie kleur te verwerven, kunt u doorgaan naar de volgende fase.
   3. Shine en sprankelend effect aan het voertuig afvegen van het beklede oppervlak Guard Silane (Silane), de speciale doek dat met de vloeistof.
   4. OL>

    Een pakket Silane Guard vloeibaar glas is voldoende voor 3-4 toepassingen op het model midsize sedan zijn. Na het polijsten het niet aanbevolen contactloze reiniging uit te voeren tot een week. Deze periode moet ervoor zorgen dat de laag de gewenste dichtheid heeft verkregen en gefixeerd op het oppervlak van de auto.

    Als volledig voldoen aan alle regels aangegeven in de gebruiksaanwijzing van Wilson vloeibaar glas, het product regelmatig zal 1 jaar of 22 motor te dienen.

    De bekleding heeft een vuil-, water – en vuilafstotend effect

    Er zij opgemerkt dat het beschermende materiaal kan worden aangebracht op een zelfde plaats meerdere malen om een ​​meerlaagsstructuur te krijgen. Vaak zijn de fabrikanten van dergelijke producten beweren dat de volgende laag kan al dan niet een resultaat te brengen of schaden vorige. Met vloeibaar glas Silane Guard alles helemaal mis, een coating in staat om de mate van bescherming en het effect van de glitter te verbeteren.

    Bij het maken van een meerlagige bescherming moet worden gehouden gedurende een tijdsinterval na het aanbrengen van elke laag. De tijd die nodig is voor volledige uitharding. Tussen de eerste en tweede interval moet ten minste 12 uur tussen 3-4 -. 24 etc.

    De voor- en nadelen van vloeibare Silane glas Guard

    De glas vloeistof Silane Guard zijn er veel positieve aspecten, de belangrijkste voordelen van de gebruikers zijn de volgende:

    1. Zuinig verbruik. Een flesje 95 ml wordt volstaan ​​met toepassing van 3-4 lagen op één personenauto’s.
    2. Het produkt naast de beschermende functie, maar dient waterafstotende die corrosie verhindert.
    3. De vloeistof is gemakkelijk aan te brengen, gefixeerd en vormt een gelijkmatige monolithische laag, ook al is 5 maal worden toegepast.
    4. In vergelijking met dezelfde materialen, vloeibare glas Silane Guard een gemiddelde waarde van …., wanneer de prijs van andere producten tot ….
    5. OL>

     Gebruikers merkte ook op de tekortkomingen van de poetsmiddelen:

     1. Als u de fles te openen, is er behoefte om het hele gedeelte te gebruiken omdat het snel onbruikbaar wordt.
     2. Het is onmogelijk om een ​​auto te behandelen in de open lucht, het stof is het moeilijk om een ​​goed resultaat te komen. Alleen in een afgesloten ruimte, zal de machine er perfect uitzien.
     3. Het product is niet vertegenwoordigd in de vrije handel, maar op bestelling verkrijgbaar in de online winkel cosmetica. Verkoop ze de Europen distributeurs van de Chinese website Aliexpress en private bemiddelaars.
     4. OL>

Dit vind je misschien ook leuk...