Nieuws

Valgorect – adviezen en prijs, nu kopen, waar te kopen

Vandaag is mijn beoordeling is over “Valgorect”, die helpt om te gaan met de alom bekende probleem – valgus misvorming van de grote teen. Hoe en waarom zal deze crème helpen? Of het echt helpt het bot? Dat is wat ik wil vertellen.

Een beetje over hoe ik geleerd dat ik “ook in de sekte”

Onlangs ontmoette ik hetzelfde probleem als “bone op grote teen”. En het meest verrassend, tot een punt dat ik een of andere manier nog niet wist dat ik het heel bot. Nee serieus. Stelt u zich eens leefde voor zoveel jaren en wist het niet.

Het punt was het commentaar van de ene vriend die “lucky” naar mijn blote benen te zien was. “Jij ook, bot te voet?”, Zelfs als met vreugde, vroeg ze: “pijn?”. Ik antwoordde dat ik niet in pijn en staarde naar zijn voeten. Het leek me dat ik altijd deze halte hebben gehad. Bovendien heb ik nog nooit nagedacht over het feit dat mijn voeten iets mis. Waarschijnlijk omdat ik voelde nooit hebben absoluut geen pijn en ongemak. En ja, droegen verschillende schoenen -. Lage, hoge hakken, platform en andere

Maar tevergeefs, vroeg ze.

Omdat een beetje later ik echt begon te benen kwellen. Het had deze beenderen, vooral na het dragen van hoge hakken of een lange wandeling. In het begin was het heel draaglijk, voeten was net genoeg rust. Maar na verloop van tijd de pijn alleen maar toegenomen, zijn benen begonnen te onaangenaam pijn bij de duimen zelfs na de terugtrekking van de schoen.

Dus ik een ontmoeting met valgus misvorming van de grote teen. Em>

Dan is er dit overal knipperende reclame met de houders van de duim, maar voor sommige reden dat ik had geen haast om ze te kopen.

Nou, na een nieuwe aanval van de pijn, ging ik nog steeds naar de apotheek. Ik apotheker sterk aangeraden om de zalf “Valgustuse (Bone)” proberen. (En over correctoren en fixeermiddelen vingers vertelde een geheim dat het goedkoper is om te bestellen uit China, het verschil in hen niet).

Ik natuurlijk kocht de zalf en begon het te gebruiken.

Over de crème voor de voeten “Valgorect”

De zalf kostte me 1900 Tg / EM> Zoals, is niet bijzonder goedkoop voor zo’n kleine zalfpotje – 15 ml , maar niet belachelijk duur. Fabrikant -. Europa

Verpakkingen, zoals ik dacht, raar: afwijkende vorm (voor de vorm upakovochki met lippenbalsem), met het beeld van, laten we zeggen, de schattigste voeten, met geschilderde zeehonden en beloften:

Ik denk nog steeds heel verstandig, dus ik besefte meteen dat te hopen op een verlaging van de botten en hun afwijking is dom. Zonder operatie het is onmogelijk! Ik was alleen rekenen op de pijn, die ik bezorgd was.

De crème is in een kleine cilindrische pot die zeer goed afsluit. De crème aanvankelijk niet gedoseerd aan de rand, maar het deksel nog bedekt was content. Het is geen wonder room in hun pakket liegt.

De kleur van de crème is lichtgeel en de geur enigszins denken aan de “ster”. Consistentie niet dik, een weinig vloeistof en niet erg aangenaam.

Deel blik was ook interessant – het heeft veel nuttige componenten, zoals oliën, extracten, maar de belangrijkste helende eigenschappen, zoals ik het begrijp, heeft een medische gal. De samenstelling en alle benodigde gegevens beschreven op de achterkant van de verpakking:

En nu overgaan tot het belangrijkste deel van mijn beoordeling, dat wil zeggen de resultaten.

Application, mijn gevoelens en het resultaat Valgorect

➤ Wat mij betreft, heb ik besloten dat de crème “Valgorect” Ik solliciteerde alleen ‘s nachts. Smeerde het op de been bot en het gebied eromheen.

➤ geen ongemak van de room, zoals jeuk, branderig gevoel, nee. De crème is goed gestampt en heel snel opgenomen in de huid.

➤ sokken aan je voeten heb ik nooit dragen, maar op het eerste, na het aanbrengen van de crème Ik sloeg de benen met een elastische bandage op de plaats waar het bot. Zonder fanatisme, natuurlijk, niet strak, dus niet om de circulatie te verstoren. Er zijn echter geen gebruik van maken, zag ik het en later geannuleerd.

➤ Het resultaat, gelukkig, was niet lang op zich wachten. Directe verlichting room “Valgorect” brengt, maar na een dag voelde ik dat de pijn echt wordt verminderd. Ik gebruikte de crème elke dag en voelde een echte opluchting. Dit zeurende pijn uiteindelijk afgelaten Mijn voeten te doordringen. Het resultaat is een cumulatieve, maar voor altijd van dit probleem met deze crème om zich te ontdoen van. Immers, dan weer ik op een mooie, maar niet nuttig voor de voeten schoenen, weer laad je benen en botten beginnen om jezelf eraan te herinneren. En dan ben ik dankbaar voor deze crème.

➤ By the way, het debiet van de crème is vrij groot -. Mijn eerste fles is nog niet voorbij, ondanks het feit dat het zo klein

En toch, nu zelfs wanneer ik draag hakken, mijn botten zijn bijna niet ervaren de wilde pijn die ik eerder had. En, natuurlijk, ik heb meer aandacht besteden aan de keuze van de schoenen worden om te proberen om dan ook uit te sluiten, de oorzaak van dit soort ongemakken. Bunions op de grote teen verdween niet, maar ik ben blij dat ze niet bezorgd en doet geen pijn. Dus, de crème “Valgorect” Ik denk dat het echt de moeite waard, hoewel op het eerste het is beetje moeilijk te geloven.

Conclusie Valgorect

Als ik raden een voetcrème “Valgorect”? Natuurlijk, ja.

Maar! Om het effect op het bot van de grote teen te evalueren moet redelijk zijn – cream “Valgorect” zal je niet redden van het bot en niet strek de vinger , zelfs niet tellen! De actie is gericht op het verwijderen van pijn en ongemak tijdens het dragen van schoenen. Omdat om me deze crème heeft geholpen om de pijn te overwinnen, ik verdiende up duim.

Dank u voor uw aandacht! Em>

Dit vind je misschien ook leuk...