Potentie

Zevs – adviezen en prijs, de officiële site, waar te kopen

Problemen met potentie is bekend bij veel mannen, de Zevs potentie – een innovatieve tool met een unieke samenstelling en getest door actie. Het supplement helpt bij erectie te verbeteren, maken mannelijk orgaan steviger, helpt te verhogen.

De behandeling met behulp van deze tool heeft positieve resultaten, een gerichte effect wordt bevestigd door tal van positieve recensies over Zevs potentie. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en heeft inmiddels bewezen kwaliteitscertificaten en patenten.

De effecten van het supplement, de samenstelling Zevs

Drops potentie te hebben een invloed op de bloedvaten en de gladde spieren van de penis. Gezien de toegenomen bloedstroom zorgt voor een aanhoudende erectie, de man krijgt de kans om seksuele prestaties te plegen, verhoogt de seksuele activiteit.

Affect opwinding en uitstekende resultaten te bereiken kan de volgende samenstelling:

 1. Remmers van PDES. Het gebruik van deze component is gemeen met problemen van de voortplantingsorganen, impotentie wordt gemakkelijker vermeden met de verhoogde bloedtoevoer naar de zwellichamen en de ontspanning van de gladde spieren.
 2. L-arginine is een aminozuur. Verbetert libido, helpt normaliseren hormonen.
 3. Eurycoma dinality. Dankzij deze component de ejaculatie gebeurt met een betere kwaliteit sperma, verhoogt de kwantiteit.
 4. Muira Puama. Geldt voor antidepressiva, helpt om de stemming, verlengt de tijd van geslachtsgemeenschap.
 5. De Maca Root. Vanwege de duur onderdeel van seksuele libido, grotere opwinding te verhogen, verbeteren hormonen, verhoogde orgasme.
 6. OL>

  De positieve kant betekent Zevs

  Artsen adviseren altijd om een ​​gezonde levensstijl te leiden en geven de voorkeur natuurlijke middelen, componenten van Zevs bevatten geen kunstmatige toevoegingen en hebben een aantal andere voordelen:

 • de faciliteit heeft certificaten;
 • de lage prijs maakt het mogelijk eenvoudig naar Zevs te kopen.
 • de afwezigheid van contra-indicaties;
 • kan onafhankelijk worden gebruikt of ouder;
 • niet schadelijk zijn voor het cardiovasculaire systeem.

componenten zijn perfect gecombineerd en hebben een positief effect op het mannelijk lichaam.

Hoe Zevs gebruiken?

Neem de remedie 30 minuten voor geslachtsgemeenschap, moet u ½ Cup bereiden van water en voeg in 25 druppels. Het effect van de stof kan direct worden gevoeld, fabrikanten mogen druppels in het sap te lossen en heeft een taboo niet samen stellen aan het gebruik met alcohol.

Voor meer effect vereist een week loop van de behandeling, en de urogenitale systeem te herstellen, is het belangrijk om de druppels tweemaal daags 10-15 druppels ( ‘s ochtends en’ s avonds) te gebruiken. Zevs – veilig product met een bewezen en bevestigd door certificaten van efficiency

.

Wat te verwachten van de afspraak Zevs?

Zevs door de aanwezigheid in de samenstelling van de remmers bij aan de ontwikkeling nodig is om de corpora cavernosa van de mannelijke seksuele orgaan enzymen. Relax gladde spieren van de penis, dan bloed vult de holle lichaam. Zo is de spieren snel toniziruyut, het resultaat van de behandeling wordt de erectiele effect, behoudt hij zijn veerkracht.

Heel betaalbare prijs van de stof geeft u de mogelijkheid om het plezier van seksuele activiteit terug te keren, het supplement heeft een positief effect op zaadvocht, duur van de coïtus, hormonale samenstelling.

Muira Puama ook in belangrijke mate het gevolg is, slecht humeur, vermoeidheid en andere problemen in het leven vaak voorkomen dat om te ontspannen en te genieten van geslachtsgemeenschap beïnvloedt, antidepressivum effectief elimineert deze problemen.

Dit vind je misschien ook leuk...